DATABRILLER

Øynene er i stadig utvikling, og de forandrer seg med alder. Ved 40-45 års alder endrer synet seg slik at briller ofte er nødvendig. Klassiske tegn på dette er at det blir vanskeligere å lese, øynene klarer ikke fokusere så godt som før. Et annet tegn er at en trenger mer lys.

Med vanlige lesebriller er området for klart syn begrenset til ca 40 cm. En pc-skjerm står vanligvis i en avstand på ca. 60-80 cm. Databrukere med behov for klart syn på lengre avstander enn 40 cm, kan da oppleve uklart syn, ubehag, tretthet, og hodepine ved arbeid foran dataskjerm.

En databrille som er spesialdesignet for et utvidet synsområde på nær- og mellomavstand, gir deg et komfortabelt syn. Den gir deg også en mer avslappet og ergonomisk korrekt hode- og kroppsholdning.

I følge Arbeidsmiljøloven har alle rett til å få undersøkt om en har behov for arbeidsbriller. I mange tilfeller kan en få dekket dette av arbeidsgiver.

Det finnes flere typer arbeidsplassglass, det er viktig å nøye kartlegge hvilke behov en har, og hvilke arbeidsavstander som er viktig for nettopp deg. En som jobber i en skranke vil også ha behov for relativt klart syn ut i lokalet, noe som krever en annen glassløsning enn for en som kun har dataskjermen å forholde seg til.

Vi kan levere briller på timen!