KONTAKTLINSER

På en liten time kan du finne ut om kontaktlinser er noe for deg, enkelt og uten ubehag.

Kontaktlinser er et godt fulltids alternativ til briller, eller et supplement i forbindelse med sport, eller andre situasjoner der briller blir upraktiske å bruke. De aller flest kan bruke kontaktlinser uavhengig av alder, og styrke på øynene. Det finnes nå også progressive kontaktlinser for deg på 40+ som gir deg mulighet til å se klart på nært uten stadig å være avhenging av lesebriller.

Det er enkelt å starte med kontaktlinser
Etter alle utmålinger er tatt, blir du grundig satt inn i hvordan kontaktlinsene skal håndteres mht oppbevaring, innsetting, rensing og hygiene. Deretter følger en liten prøveperiode, du kan da vurdere om kontaktlinsene oppfyller dine forventninger med hensyn til synsskarphet, om komforten er bra, og om håndteringen oppleves lettvint. Når denne prøveperioden er over kommer du tilbake på en kontroll hvor eventuelle justeringer av styrke , bytte av kontaktlinse type/materiale blir gjort alt etter hva din tilbakemelding er. Som oftest fungere linsene fra første stund, noen ganger kreves det justeringer for å optimalisere dem.

Fast pris
Hele tilpassingsprossen har en fast pris frem til den mest optimal kontaktlinseløsning er funnet.

Typer kontaktlinser
Vi tilpasser selvsagt alle typer kontaktlinser; -daglinser som byttes hver dag, -døgnlinser som du kan sove med, – progressive linser som gir deg muligheten til å se klart både på avstand og nært , – fargede kontaktlinser, og alle typer spesiallinser. 

Kontaktlinser til de fleste behov!